Cinsel mutluluğun sırrı



Résultat de recherche d'images pour "Cinsel mutluluğun sırrı"

Cinsel mutluluğun sırrı 

Or*l s*ks cinsel ilişkinin temel aşamalarından biri olsa da, birlikte olduğu kadına or*l s*ks yapmaktan keyif alan ve bunu büyük bir ustalıkla yapan çok az erkek var. Durum böyle olunca kadınlar or*l s*ks konusunda başarılı bir partnerle karşılaştığında çok değerli bir hazine bulmuşçasına seviniyor
Cinsel birleşme konusunda pek çok erkek başarılı olsa da, or*l s*ks konusunda aynı başarıyı yakalayamıyor. Mytinysecrets tarafından bir araya getirilen ve daha başarılı bir or*l s*ks için adeta bir rehber olan öneriler bu konuda size yol gösterecek.
Or*l s*ks için 15 sihirli adım

Partnerinize güzel olduğunu söyleyin.

Pek çok kadın vücuduyla ilgili güvensizlik yaşıyor, özellikle de yatakta. Yanınızdaki kişi isterse dünyanın en güzel kadını olsun, vücudunu beğeniyor olmanızla ilgili endişeler duyuyor olabilir. Partnerinizi rahatlatmak için ona güzel olduğunu söyleyin ve vücudunun beğendiğiniz yönlerinden bahsedin. Böylelikle partnerinizi rahatlatabilir, or*l s*ks konusunda size güvenmesini sağlayabilirsiniz.

Partnerinize özel olduğunu hissettirin.

Or*l s*kse başlamadan önce durun ve gördüğünüz şeye odaklanın. Güzel, değil mi? Tıpkı vücudun diğer bölgeleri gibi, cinsel organlar da birbirlerinden farklıdır. Bir kadını en özel yapan şeylerden birinin cinsel organı olduğunu kabul edersek; onu özel yapan tüm bu özelliklerin farkına varmanız ve partnerinizle paylaşmanız onun kendisini daha özel hissetmesine yardımcı olacaktır.

Onunla konuşun.

Kadınlar erkeklere göre sözel iletişim konusunda daha duyarlıdır, özellikle de cinsel etkileşim esnasında. Kadınlar ayrıca erotik konuşmalara da daha çok olumlu tepki verirler; yani onunla ne kadar çok konuşursanız, onu doyuma ulaştırmaya o kadar yaklaşırsınız. Or*l s*ks esnasında ona dokunurken konuşmayı da ihmal etmeyin.

Küçük hareketlerle yaklaşın.

İlk aşamada yavaşça partnerinizin cinsel organına yaklaşın ve onu keşfetmeye çalışın. Dilerseniz burada partnerinize dilinizle de zevk verebilirsiniz. Sonrasında partnerinizin klit*risini bulmaya odaklanın. Klit*risler, tıpkı p*nis gibi boyutları gibi farklılık gösterebilir. Klit*risin boyutu org*zm kapasitesiyle bağlantılı olmamakla birlikte, görünen kısmının küçük olması klit*risin deri altında gizli olduğunun göstergesidir.

Ona dokunurken parmaklarınızın ıslak olduğuna emin olun.

Bir kadının cinsel organına dokunurken parmaklarınızın ıslak olduğuna emin olun. Dokunmadan önce parmaklarınızı yalayarak ıslatabilir ya da va*inal sıvı ile parmaklarınızı nemlendirebilirsiniz. Klit*risin kendi sıvısı olmadığından ve oldukça hassas bir bölge olduğundan, parmaklarınızın kuru olması canının yanmasına neden olabilir. Diğer yandan klit*risine dokunmadan önce partnerinizin yeterince uyarıldığından emin olmanızda fayda var. Bu aşamadan önce partnerinizin boyun, dudak gibi diğer erojen bölgeleri ile ilgilenmeyi ihmal etmeyin. / Konuyla ilgili diğer makalemizden faydalanabilirsiniz.

Yavaş hareket edin.

Kadınlar erkeklere kıyasla küçük dokunuşlardan ve gıdıklanmaktan daha çok keyif alırlar. Bacaklarının iç kısmı en hassas bölgedir. Bu bölgeyi öperek, yalayarak ya da dilinizin ucuyla farklı şekiller çizerek onu uyarabilir, va*inasına en çok yaklaştığınız anda geri çekilerek sabırsızlanmasını sağlayabilirsiniz.

Heyecanlandırın.

Artık bacakların va*ina ile birleştiği noktayı dilinizle uyarabilirsiniz. Dilerseniz yüzünüzü va*inanın çevresinde gezdirebilir, dudaklarınızla yumuşak dokunuşlar yapabilirsiniz. Bu aşamadan sonra partneriniz heyecanlanmaya ve ona daha çok yaklaşmanızı arzulamaya başlayacaktır. O noktada dudaklarınızı va*inasının üzerine yerleştirin.

Önce yumuşak sonra daha sert hareketlerle öpün.

Partnerinizin va*inasını önce yumuşak sonra daha sert dokunuşlarla öpücükler kondurun. Sonra dilinizle va*inal dudaklarını birbirlerinden ayırın ve dilinizle va*inanın iç bölgelerine ulaşmayı deneyin. Destek almak için ellerinizle partnerinizin bacaklarını ayırabilirsiniz; ancak bu noktada da diğer tüm aşamalarda olduğu gibi nazik olun.

Dilinizi kullanmaktan çekinmeyin.

Or*l s*ksin en önemli aşamalarından biri klit*risi uyarmak olduğundan, dilinizi kullanmaktan çekinmeyin. Or*l s*ks esnasında klit*risin yeterince sertleşip sertleşmediğini kontrol edin ve yeterince sertse dilinizle dokunmaya devam edin. Eğer klit*risi göremiyor ya da hissedemiyorsanız, üzerini kaplayan deriyi yine diliniz yardımıyla uyararak ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Buzdağının görünen yüzü.

Va*inal dudakları yavaşça birbirlerinden ayırın ve dilinizle klit*rise ani hareketlerle dokunun. Bu noktada dilinizi etkili kullanmak için hızlı olmanızda fayda var. Partnerinizin org*zma yaklaştığını fark ettiğiniz anda dudaklarınızı “O” şekline sokarak klit*risi dudaklarınızın arasına alın.
Klit*risi nazikçe emin ve partnerinizin hareketlerini gözlemleyin. Eğer keyif alıyorsa hareketlerinizi hızlandırabilirsiniz. Eğer org*zmın etkisiyle kalçasını yukarı kaldırıyorsa, onunla birlikte hareket etmek için özen gösterin ve dudaklarınızı bulunduğu bölgeden ayırmayın.
Or*l s*ks söz konusu olduğunda en çok yapılan hatalardan biri kısa sürede durmaktır. Tıpkı erkeklere yapılan or*l s*kste olduğu gibi bu konuda uzmanlaşmak, genel performansınız konusunda oldukça önemlidir.

Parmaklarınızdan yardım alın.

Birlikte olduğunuz kadının aldığı zevki artırmak için klit*risini dilinizle uyardığınız zamanlarda parmaklarınızı da oyuna dahil edebilirsiniz. Klit*risini çevreleyen erojen bölgelerin yanı sıra va*inanın üst noktası da oldukça hassas bir bölgedir. Or*l s*ks esnasında p*nisinizi kullanamayacağınızdan zevki arttırmak adına parmaklarınızdan destek alabilirsiniz.
Tek parmak ince, üç parmak iste çok kalın olacağından, yeterince derine ulaşabilmek için ve maksimum zevki verebilmek için iki parmağınızı kullanabilirsiniz. Bu aşamada yine parmaklarınızın ıslak olduğundan ve cildini tahriş etmediğinden emin olmaya özen gösterin. Parmaklarınızı yavaşça içeriye kaydırarak önce yavaş sonra hızlı hareketlerle uyarmaya devam edin. Bu aşamada partnerinizin nefes alıp verişini dinleyerek onun ritmine uyum sağlayın.
Hem dilinizin hem de parmaklarınızın dahil olduğu bir or*l s*ks, tek başına p*nisinizi kullanırken yapabildiğinizden daha çok zevk vereceğinden, partneriniz için keyifli bir aktivite olacağından emin olabilirsiniz. Yaptıklarınızdan emin olmadığınız noktada partnerinizin tepkilerine kulak verebilirsiniz.

Org*zmik semptomları tanıyın.

Her kadının org*zmı birbirinden farklı olmakla birlikte, partnerinizin org*zm sırasındaki davranışlarını öğrenerek bu konuda daha da uzmanlaşabilir, daha hassas bir partner olabilirsiniz. Örneğin meme uçlarının sertleşmesi bazı kadınlarda org*zm semptomu olabilirken, kimilerinin yalnızca heyecanlandığının göstergesidir. Ya da bazı kadınlar org*zm esnasında kızarırken bazıları da titreyebilir.

Org*zm başladığında klit*risinden uzaklaşmayın.

Partneriniz org*zm olmaya başladığında, klit*risinden uzaklaşmayın ve bir süre daha onunla ilgilenin. Org*zmın şiddeti azalmaya başladığında dilinizi klit*risin alt kısmına bastırın ve dilinizle zevk vermeye devam edin. Eğer o esnada parmaklarınız da içerideyse, yavaş olmak kaydıyla hareket ettirin.
Bu aşamada doğru davranırsanız partnerinize çoklu org*zm deneyimi yaşatabilirsiniz. Kadınlar org*zm olduktan sonraki bir saat içerisinde uyarılmış kaldığından, verebileceğiniz zevkin potansiyelinin farkında olun.

Bir adım daha ileri.

Bazı kadınlar anal bölgelerinin de uyarılmasından keyif alabilir. Or*l s*ks esnasında dilerseniz parmaklarınızla bu bölgeye yaklaşabilir, partnerinizin tepkilerini ölçerek hareketlerinizi yönlendirebilirsiniz.

Org*zm dalgasından sonra: nazikçe sevişmeye devam edin.
Bu konuda son önerimiz:

Partneriniz boşaldıktan sonra, onu hemen yalnız bırakmayın. Onunla konuşun, dokunun, okşayın… Ve partneriniz tamamen tatmin olana kadar onunla sevişmeye devam edin. Kadınlar cinsel ilişki sonrası erkeklere oranla partnerinden daha çok ilgi bekleyebilir, unutmayın.
Or*l s*ks yaşadığınız en heyecanlı cinsel deneyim olabilir. Ancak bunu yapmak sizin elinizde. Kendinize zaman verin, pratik yapın ve partnerinizin sinyallerine kulak verin. En önemlisi, keyif almayı ihmal etmeyin.
Not: Yazıda ki sansürleme hakkında, sitemizin tek gelir kaynağı google reklamlardır. Sansürlediğimiz kelimeleri de google yasaklı kabul edip, yayımlanması halinde reklam gösterimlerine izin vermemektedir. Bunun için sizlerden özür dileriz.

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !