Ruha ‘iyi gelen’ gıdalar!




Ruha ‘iyi gelen’ gıdalar!
Takvim’de yer alan habere göre iyi beslenme ve diyetle, zihinsel rahatsızlıkların tedavisinin mümkün olduğu belirtiliyor. 
Dünyada birçok ruh doktorunun, hastalarını psikotropik ilaçlar yerine, doğru beslenme yoluyla tedavi ettiği belirtiliyor. 
Ruh sağlığına iyi gelecek beslenme şekilleri şöyle sıralanıyor:

DEPRESYONA SARI KANTARON:

Sarı kantaron, hafif ve orta şiddette depresyon belirtileri gözlemlenen kişilerin tedavisinde etkili olan bir bitki, fakat ciddi depresyon vakalarında çok fazla işe yaramıyor.

ŞİZOFRENİYE PATATES:

Diğer adı ‘niyasin’ olan B3 vitamini, dünyada şizofreni teşhisi konulmuş binlerce hastaya şifa kaynağı oldu. Dr. Abram Hoffer, binlerce hastasının tedavisinde yüksek dozlarda B3 vitamini kullanarak, onları güvenli bir şekilde sağlıklarına kavuşturdu. Hoffer, bu vitamini kullanarak uyguladığı tedavide yüzde 90 oranında başarı elde ettiğini bildirmişti. B3 vitamini ise, incir, süt, patates, kahve gibi besinlerde bulunuyor.

İSTEKSİZLİĞE MACA:

Maca kökü, patatesin bir akrabası olan bu bitki bazı toplumlarda cinsel isteği arttırmak için kullanılıyor. Bu nedenle, antidepresan kullanımının sebep olduğu erektil bozukluk, libidoda azalma ve diğer cinsellikle ilgili yan etkileri etkisiz hale getirebiliyor.

KAYGIYA KEDİ OTU: 

Kedi otu, kaygıyı azaltıp, tıpkı bazı sakinleştiricilerin yaptığı gibi kişinin daha iyi uyumasına yardımcı oluyor. Uykusuzluk sorunu böylece tarih oluyor.

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !